top of page

Demirdökümm SODEX Fuarında Yeni Ürünlerini Tanıttı



Ar-Ge yatırımları sonucu tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle dünyanın en prestijli ödüllerini kazanan DemirDöküm; Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise alanında üçüncü büyük fuarı Isk-Sodex 2016’da yeni ürünlerini tanıtıyor. DemirDöküm, 4-7 Mayıs’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Isk-Sodex 2016’da yeni akıllı oda termostatı Migo, VRF sistemlerini, ısı pompasını ve merkezi sistem çözümlerini de içeren yeni ürünlerini ilk kez sektörle buluşturuyor.

Yenilenebilir enerjilerin kullanımına yönelik ürünlerin etkin kullanımını sağlamak için proje ve ürünler geliştiren DemirDöküm, Türkiye’nin yanı sıra 100’ü aşkın ülkeden iklimlendirme sektörünün tüm oyuncu ve paydaşlarını bir araya getiren ISK-Sodex 2016’ya katılıyor. DemirDöküm, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise alanında üçüncü büyük fuarında, mevcut ürün gamının yanı sırayeni akıllı oda termostatı Migo, VRF sistemlerini, ısı pompası ve merkezi sistem çözümlerini içeren ürünlerini sergiliyor.

Ar-Ge yatırımları sonucu geliştirdiği kaliteli ve yüksek tasarruflu ürünleriyle Good Design ile Green Good Design ödüllerinin sahibi olan DemirDöküm, standında Nitromix, Nitron Condence gibi yoğuşmalı kombilerin yanı sıra merkezi sistem çözümleri, yeni oda termostatı Migo, yeni ısı pompası ve VRF sistemleri gibi birçok ürünü tanıtıyor. Her yıl on binlerce kişinin ziyaret ettiği SODEX 2016’daki standında DemirDöküm ayrıca yetkili satıcı, satış noktası ve nihai müşteriye yönelik hizmetlerini de paylaşıyor.






Yerli ve yabancı binlerce sektör profesyonelini aynı çatıda buluşturacak olan Isk-Sodex 2016’da 6-7. Salon B-02 No’lu standında yer alan DemirDöküm’ün sergilediği yeni ürünlerinin özellikleri ise şöyle:

AKILLI ODA TERMOSTATI, MİGO: Isıtma, soğutma ve yenilenebilir enerji alanında sektöre sunduğu ürünlerle geleceğe ışık tutan DemirDöküm’ün yüksek teknoloji ile geliştirdiği ve fuarda görücüye çıkardığı Migo ile kombiler istenilen yerde kontrol edilebilecek. DemirDöküm’ün yeni akıllı oda termostatı Migo, kullanıcının isteği doğrultusunda Apple ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla uzaktan erişim imkânı sağlıyor. Birden fazla cihazın kontrolünü gerçekleştirebilen uygulama sayesinde kullanıcılar ister oda sıcaklığına, ister su sıcaklığına anlık olarak müdahale edebiliyor. Zamanlayıcı programları ve tüketim izleme gibi kullanıcıya özel deneyimler de sağlayan Migo, evin ısı davranışını belirlemek amacıyla internetten aldığı hava tahmin bilgilerinin yanı sıra daha önce kaydedilen tüm verileri de kullanabiliyor. Ürün, çalıştırıldıktan iki hafta sonra e-bus iletişimi sayesinde doğru zamanda doğru ayara ulaşmak için kombinin ne zaman ve hangi sıcaklıkta çalıştırılacağını belirleyebiliyor.



YENİ NESİL VRF SİSTEMLERİ: DemirDöküm’ün yeni nesil VRF Sistemleri, son kullanıcıları hem ekonomik hem de konforlu bir iklimlendirme sistemine terfi ettirecek. -20°C ile 24°C arasında ısıtma; -5°C ile 52°C arasında ise soğutma olanağı sunan DemirDöküm’ün yeni nesil sistemi, her türlü iklim koşullarında uygulanabiliyor. 4 HP’den 88 HP’ye kadar olan kapasite aralığı sayesinde her türlü yapıda uygulanabilen sistem, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına en uygun ve en konforlu iklimlendirme çözümü sunuyor. Özel üretim teknikleri kullanılarak yüksek kalitede ve son teknolojiye göre üretilen DemirDöküm VRF Sistemleri, mükemmel bir iklimlendirme ortamı yaratıyor. Yeni nesil sistem, dış ünitelerde yer alan DC Inverter kompresörler sayesinde yüksek verim ve performans sağlıyor. Sistem enerji verimliliği konusunda da yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. 5 Hz – 65 Hz aralığında geliştirilmiş DC Inverter fan motoru sayesinde minimum enerji ile maksimum verim sağlayan sistem, tek modülde 22 HP’ye varan kapasitesiyle de öncü. Kompakt tasarımı sayesinde montaj ve nakliye konularında kullanıcısına büyük bir avantaj sağlayan DemirDöküm VRF, toplamda 88 HP kapasite ve bu kapasiteye 80 iç ünite bağlanabilmesi özelliği ile her türlü yapının iklimlendirme ihtiyacını kolaylıkla karşılayabiliyor.

Günümüz teknolojisinin tüm nimetlerini üzerinde barındıran DemirDöküm VRF Sistemleri ile her bir ünite bilgisayar üzerinden uzaktan kontrol edilebiliyor. Açma, kapama, ısıtma-soğutma, fan hızı ayarlama, sıcaklık değiştirme, mod değişimi gibi günlük, saatlik veya haftalık programların uzaktan oluşturulabildiği yeni nesil sistem, enerji pay ölçer yazılımı ile her bir kullanıcının enerji tüketimini de hesaplayabiliyor.







ISI POMPASI: DemirDöküm’ün fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunacağı ısı pompası dış havada bulunan enerjiyi elektrik enerjisi kullanarak önce tesisat suyuna oradan da yerden ısıtma, fan coil ya da radyatör yardımı ile ısıtılması veya serinletilmesi istenilen iç ortama taşıyor. Kullanıcıların ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını 8, 11 ve 15 kW modelleriyle karşılayacak olan DemirDöküm hava kaynaklı ısı pompası, yüksek COP (ısıl verimliliği) değeri ile de verimlilikte yeni bir dönem başlatıyor. Monoblok yapısıyla sektörde bir adım öne çıkan DemirDöküm ısı pompası; kurulum ve bakım zorluklarını tarihe karıştıracak. 4 yollu vanası sayesinde sıcak yaz günlerinde ortamı soğutmak için en ideal hava sıcaklığını minimum değerlerde enerji harcayarak gerçekleştiren sistem, düşük gürültü seviyesiyle de kullanıcı dostu. Inverter teknolojisine sahip olan DemirDöküm’ün yeni nesil Isı Pompası, Hibrit kullanımıyla da (solar, boyler vs gibi) dikkat çekiyor.


Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page